Over ons

 
 

Wie we zijn


 

Wij zijn de Evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente Katwijk aan zee. De Evangelisatiecommissie bestaat uit de Campingcommissie en de Zomeravondzangcommissie. Samen maken we het evangelisatiewerk op Molecaten Park Noordduinen in Katwijk mogelijk en organiseren we jaarlijks de Zomeravondzang.

De Campingcommissie

De campingcommissie bestaat op dit moment uit zeven leden. De taken lopen uiteen van: werving van teamleden, materiaalvoorraad bijhouden, onderhoud van de gebouwen, contact met de campingbeheerders tot organiseren van de campingdiensten.

Aan elk evangelisatieteam (Dabar-team) worden twee tot vier commissieleden toegewezen die het team zal bijstaan tijdens hun periode op de camping. We mogen dan van dichtbij het reilen en zeilen van een team meemaken. Het is geweldig om te zien hoe deze gemotiveerde jongeren zich inzetten voor het evangelie.

De commissie is altijd opzoek naar nieuwe leden die dit mooie werk willen doen. Neem gerust contact met ons op. Kom ook eens kijken op de campings tijdens het seizoen.

De Zomeravondzangcommissie

Deze commissie verzorgt al sinds 1969 de zangavonden in de zomer. Van 8 avonden in de beginjaren, is dit uitgegroeid tot 16 woensdagavonden van half mei tot half september nu.

Behalve de zomeravondzang organiseert deze commissie ook een zangavond ter herdenking van de Kerkhervorming en de kerstsamenkomst. Deze zangavonden waar tot Lof van de Here word gezongen, worden sinds jaar en dag druk bezocht.

 
 

Wil je dit jaar ook meedoen?

Wil je wat anders in de zomer? Omgaan met kinderen en tieners? Wil jij vertellen over Jezus en in gesprek gaan tijdens sport en spel?