Nieuws

 
 
 
 

Dabar Katwijk gaat door! Ook in 2024


 

IZB heeft het Dabarwerk weer opgepakt na vorig jaar te zijn gestopt. De Evangelisatiecommissie in Katwijk stopte niet en zette alle zeilen bij om het belangrijke campingwerk voort te zetten. Dat doen wij al meer dan 60 jaar. IZB verzorgt een ondersteunede rol bij de werving, screening en toerusting van Dabaristen.

IZB coördineert wederom de werving van Dabaristen en de toerusting van de jongeren voor het werk op de camping. Afgelopen jaar was het de taak van de Evangelisatiecommissie om jongeren naar Katwijk te halen. De toerusting gebeurde o.a. doormiddel van een voorbereidingsdag. Alle teamleden kwamen naar Katwijk om een dag lang op de camping actief hun programma voor te bereiden en kennis te maken. De commissie verzorgde presentaties en beantwoorde vragen.

Het succes van de voorbereidingsdag zet de commissie ook door in 2024.

Camping Noordduinen.

In de zomer van 2024 mogen wij weer drie teams te ontvangen op de camping. De teams zijn inmiddels gevuld . De start van het seizoen is D.V. zaterdag 13 juli en we eindigen op 24 augustus 2024. Daarmee lopen we gelijk aan de zomervakantie van Regio Midden.

Camping Zuidduinen.

Helaas was er in de nieuwe plannen van Camping Zuidduinen geen plaats meer voor ons campingwerk. Zo verdwenen daar in 2023 de zondagsdiensten, avondsluitingen, christelijk jongeren- en kinderwerk en een plek waar campinggasten laagdrempelig met vragen terecht kunnen. Een groot gemis als je het ons vraagt en we bidden dan ook dat er in de toekomst weer ruimte is voor dit belangrijke werk.

De evangelisatiecommissie