Nieuws

 
 
 
 

Dabar Katwijk gaat door!


 

Er is onduidelijkheid ontstaan over het Dabarwerk in Katwijk aan zee. IZB stopt met campingevangelisatie en legt die taak bij de lokale kerken. De evangelisatiecommissie in Katwijk pakt die uitdaging aan en zal het werk voortzetten, zoals we dat al meer dan 60 jaar hebben gedaan.

IZB coördineerde de werving van Dabaristen en de toerusting van de jongeren voor het werk op de campings. Het is nu de taak van de Evangelisatiecommissie om jongeren naar Katwijk te halen. De toerusting gebeurd o.a. doormiddel van de voorbereidingsdag. Alle teamleden komen naar Katwijk om een dag lang op de camping actief hun programma voor te bereiden en kennis te maken. De commissie verzorgt presentaties en beantwoord vragen.

Camping Noordduinen.

In de zomer van 2023 mogen wij weer drie teams te ontvangen op de camping. De teams zijn inmiddels gevuld . De start van het seizoen is zaterdag 8 juli en we eindigen op 20 augustus 2023. Daarmee lopen we gelijk aan de zomervakantie van Regio Midden.

Camping Zuidduinen.

Helaas is er in de nieuwe plannen van Camping Zuidduinen geen plaats meer voor ons campingwerk. Zo verdwijnen daar de zondagsdiensten, avondsluitingen, christelijk jongeren- en kinderwerk en een plek waar campinggasten laagdrempelig met vragen terecht kunnen. Een groot gemis als je het ons vraagt en we bidden dan ook dat er in de toekomst weer ruimte is voor dit belangrijke werk.

De evangelisatiecommissie