Nieuws

 
 
 
 

Dabar Katwijk gaat door!


 

Er is in de afgelopen weken veel onduidelijkheid ontstaan over het Dabarwerk in Katwijk aan zee. IZB heeft aangegeven te stoppen met campingevangelisatie en die taak bij de lokale kerken te leggen. De evangelisatiecommissie in Katwijk zal het werk voortzetten, zoals we dat al meer dan 60 jaar hebben gedaan.

Camping Noordduinen.

In de zomer van 2023 hopen wij weer drie teams te ontvangen op de camping. De start van het seizoen is zaterdag 8 juli en we eindigen op 20 augustus 2023. Daarmee lopen we gelijk aan de zomervakantie van Regio Midden. Opgeven als teamlid kan dit jaar nog via IZB maar we adviseren je ook een mail te sturen naar coordinator@evancomkatwijk.nl. Dan weten wij dat je graag wilt komen.

Camping Zuidduinen.

Helaas is er in de nieuwe plannen van Camping Zuidduinen geen plaats voor ons campingwerk. Zo verdwijnen daar de zondagsdiensten, avondsluitingen, christelijk jongeren- en kinderwerk en een plek waar campinggasten laagdrempelig met vragen terecht kunnen. Een groot gemis als je het ons vraagt en we bidden dan ook dat er in de toekomst weer ruimte is voor dit belangrijke werk.

De evangelisatiecommissie