Campingevangelisatie

 
 
 
 

Over campingevangelisatie


 
 
Elke zomer hopen wij tijdens het vakantieseizoen campingdiensten te organiseren. Laagdrempelige diensten met een heldere uitleg van Gods woord.

Tijdens de campingdiensten wordt het Woord van God op een begrijpelijke manier uitgelegd. De bezoekers van de diensten zijn, naast de mensen al naar de kerk gaan, ook mensen die dat juist helemaal niet doen. Dan is het geweldig mooi om te zien dat de Heilige Geest de harten opent en de weg van onze Heer zichtbaar maakt.

De voorgangers zijn dominees en sprekers uit verschillende stromingen binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Er wordt gezongen uit de liedbundel: Op Toonhoogte. Daarin vinden we een brede traditie van liederen van vroeger en nu. De muzikale begeleiding is in handen van een toetsenist of er wordt een ander instrument gebruikt.

Het Dabarteam zal ook taken verrichten zoals de collecte. Maar ze heten u ook welkom bij binnenkomst en zorgen voor koffie en thee na afloop. Op de eerste zondag van hun periode zullen ze zich aan u voorstellen voorafgaand aan de dienst.

Een campingdienst duurt een uurtje maar na de koffie en thee zingen we nog een aantal liederen met elkaar.

De diensten zijn voor iedereen, u hoeft dus niet perse een gast op de camping te zijn. Wij hopen u snel te zien. Hieronder vindt u de agenda voor het hele seizoen.


DatumCampingTijdSpreker
9-jul-23Noordduinen19:30
16-jul-23Noordduinen19:30
23-jul-23Noordduinen19:30
30-jul-23Noordduinen19:30
6-aug-23Noordduinen19:30
13-aug-23Noordduinen19:30
20-aug-23Noordduinen19:30
 
 

Onderdeel worden van de evangelisatiecommissie?

De evangelisatiecommissie is altijd opzoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers. Steek de handen uit de mouwen en maak de zomeravondzang mogelijk of het evangelisatiewerk op de campings.