Voor de Dabaristen

 
 
 
 

Downloadpagina voor de Dabaristen


 
 
Je bent op deze pagina omdat je naar Katwijk komt om op de camping te evangeliseren deze zomer. We gaan er alles aan doen om van jouw tijd in Katwijk een succes te maken.

Je gaat een aantal documenten nodig hebben in de voorbereiding van je periode. De eerste en belangrijkste is De Wegwijzer. Dat is een document waarin alle regels staan voor het campingwerk. Regels zijn nodig zodat voor iedereen duidelijk is wat er verwacht wordt.

De reis naar de camping en terug naar huis mag je declareren met het decalaratieformulier. Wij vergoeden de kortste route van je woonadres naar de camping en terug. Neem je de auto dan krijg je 0,12 cent per kilometer. Neem je het OV dan krijg je de werkelijke kosten vergoedt mits je een kostenoverzicht kan laten zien van de reis.

Zodat de campinggasten weten welke activiteiten jij en je team gaan ondernemen tijdens je periode, maak je een kleine folder. De template kan je downloaden en aanpassen. Je maakt ook gelijk je weekplanning voor de periode. Die krijg je overigens tijdens je voorbereiding in Katwijk.

Als je vragen hebt laat het dan gerust weten.

Downloads:


 
 

Heb je vragen?

Voor al je vragen neem je even contact met ons op.