U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Geen campingdiensten op camping Noordduinen en aangepaste  zomeravondzang.

Wegens de uitbraak van het Covid-19 virus kunnen de twee Pinksterdiensten helaas niet doorgaan. Daarnaast zijn ook alle campingdiensten op camping de Noord-duinen geannuleerd.

Omdat we op camping de Noordduinen niet aan de Covid-19 richtlijnen van het RIVM kunnen voldoen is besloten om daar dit jaar geen Dabaristen te ontvangen en alle activiteiten inclusief de kerkdiensten te annuleren.

Er zullen in plaats daarvan vanuit de Hervormde Gemeente Katwijk aan zee camping pastors aanwezig zijn. Op dit moment werken wij hard om daarvoor een rooster te maken. Wij houden u op de hoogte. Op deze manier willen wij toch het evangelie dichtbij de campinggasten brengen.

Ook de zomeravondzang zal in verband met de uitbraak van het Covid-19 virus niet doorgaan in 2020. 

In plaats daarvan organiseren wij op de woensdagavond een uitzending met opnames welke in voorgaande jaren zijn gemaakt. Deze zijn te beluisteren via de site van de Hervormde gemeente Katwijk aan Zee, blokje zomeravondzang.

Op camping de Zuidduinen kunnen wij wel aan de richtlijnen van het RIVM voldoen en daar zullen de diensten gelukkig doorgaan. Er is besloten om niet te zingen tijdens de diensten.

Dit jaar ook meedoen in een Team 

Wil je wat anders in de zomer, omgaan met kinderen en tieners. Wil jij hun vertellen over Jezus en in gesprek gaan tijdens sport en spel. Bekijk dan deze website of ga naar de Facebook pagina van Dabar Camping-werk Katwijk.

      Steun ons financieel

        Het evangelisatiewerk op de campings is         heel dankbaar werk omdat je het ware         geloof mag voorleven en vertellen aan de         campinggasten. Veel kinderen hebben nog         nooit van onze God gehoord en dat mogen         we niet zo laten.

        Wij hebben een Bijbelse opdracht gekregen         om te evangeliseren.

        Maar het evangeliseren is niet gratis. We         onderhouden drie gebouwen op de twee              campings, we kopen evangelisatie-         materiaal, er is een bijdrage naar IZB voor         de  Dabaristen en we zorgen dat de         Dabaristen zes weken kunnen eten en         drinken. In 2019 waren er 31 Dabaristen         actief in Katwijk. Dit zijn zomaar een         aantal kostenposten.

        De totale kosten voor het campingwerk in         2019 waren €8.269,60. In 2018 was         dat €9.154,13. 

        Ons werk is alleen mogelijk door giften.         Steun ons daarom en maak uw gift over         naar rekening: NL21-RAB0-0337-4211-61               tnv. Hervormde Gemeente Katwijk onder             vermelding van gift Dabar.

        Uw gift is aftrekbaar want de Hervormde         Gemeente Katwijk aan zee is een ANBI.

 

 

"Want bij U is de bron des levens, in uw licht zien wij het licht"  Ps 36:10

Website EVANCOM Katwijk

'Evancom Katwijk' staat voor Evangelisatiecommissie Katwijk aan Zee. Wij zijn onderdeel van de Hervormde Gemeente van Katwijk aan Zee. De Evangelisatiecommissie  bestaat uit de Zomeravondzang commissie, die de zomeravondzang avonden organiseert en de camping commissie, die zorg draagt voor het evangelisatiewerk op de twee campings van Katwijk aan Zee.

Campingevangelisatie

De jongeren van de teams maken deel uit van het leven op de camping en bouwen een band op met de campinggasten. Zo willen de teamleden laten zien hoe zinvol een leven met God kan zijn. 

Elke week is anders, elk programma is anders, elk team is anders. Maar waar het om gaat: elke zomer zijn er veel jongeren samen actief om door verschillende recreatieve activiteiten heen Gods liefde te laten zien. Elk kind, elke tiener, elke volwassene is welkom. De één komt voor een gratis bakje koffie, de ander knutselt graag en weer een ander speelt het liefst een spelletje. Wij zijn er om de gasten op de camping te vermaken, maar juist óók om hen te laten zien dat God liefde is en dat Hij er voor hen wil zijn.

Het evangelisatiewerk op de campings in Katwijk wordt ondersteund door het landelijk Dabarwerk van de IZB.

Wat doet een DABAR Team ?

Nou, best wel veel. Dat kunnen we hier wel vertellen maar je vindt het denk leuker om het van de teams zelf te zien, horen of lezen. 

Team Zuid 3-2020 heet een leuk filmpje gemaakt zodat je een indruk krijgt. Klik hier. Kan je niet genoeg krijgen van filmpjes, kijk dan eens hier. Deze komt uit 2009.

Het team Zuid 2-2016 had een eigen website waar hun belevenissen waren te volgen. Neem een kijkje en geniet van werk. 
Klik hier

Als je van onze activiteiten op de hoogte wilt blijven Like en Volg ons dan op Facebook. Daar vindt u ook de meest recente foto's van het Dabar werk in Katwijk. 

Klik hier.