U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Geen campingdiensten op camping Noordduinen en aangepaste  zomeravondzang.

Wegens de uitbraak van het Covid-19 virus kunnen de twee Pinksterdiensten helaas niet doorgaan. Daarnaast zijn ook alle campingdiensten op camping de Noord-duinen geannuleerd.

Omdat we op camping de Noordduinen niet aan de Covid-19 richtlijnen van het RIVM kunnen voldoen is besloten om daar dit jaar geen Dabaristen te ontvangen en alle activiteiten inclusief de kerkdiensten te annuleren.

Er zullen in plaats daarvan vanuit de Hervormde Gemeente Katwijk aan zee camping pastors aanwezig zijn. Op dit moment werken wij hard om daarvoor een rooster te maken. Wij houden u op de hoogte. Op deze manier willen wij toch het evangelie dichtbij de campinggasten brengen.

Ook de zomeravondzang zal in verband met de uitbraak van het Covid-19 virus niet doorgaan in 2020. 

In plaats daarvan organiseren wij op de woensdagavond een uitzending met opnames welke in voorgaande jaren zijn gemaakt. Deze zijn te beluisteren via de site van de Hervormde gemeente Katwijk aan Zee, blokje zomeravondzang.

Op camping de Zuidduinen kunnen wij wel aan de richtlijnen van het RIVM voldoen en daar zullen de diensten gelukkig doorgaan. Er is besloten om niet te zingen tijdens de diensten.

Dit jaar ook meedoen in een Team 

Wil je wat anders in de zomer, omgaan met kinderen en tieners. Wil jij hun vertellen over Jezus en in gesprek gaan tijdens sport en spel. Bekijk dan deze website of ga naar de Facebook pagina van Dabar Camping-werk Katwijk.

      Steun ons financieel

        Het evangelisatiewerk op de campings is         heel dankbaar werk omdat je het ware         geloof mag voorleven en vertellen aan de         campinggasten. Veel kinderen hebben nog         nooit van onze God gehoord en dat mogen         we niet zo laten.

        Wij hebben een Bijbelse opdracht gekregen         om te evangeliseren.

        Maar het evangeliseren is niet gratis. We         onderhouden drie gebouwen op de twee              campings, we kopen evangelisatie-         materiaal, er is een bijdrage naar IZB voor         de  Dabaristen en we zorgen dat de         Dabaristen zes weken kunnen eten en         drinken. In 2019 waren er 31 Dabaristen         actief in Katwijk. Dit zijn zomaar een         aantal kostenposten.

        De totale kosten voor het campingwerk in         2019 waren €8.269,60. In 2018 was         dat €9.154,13. 

        Ons werk is alleen mogelijk door giften.         Steun ons daarom en maak uw gift over         naar rekening: NL21-RAB0-0337-4211-61               tnv. Hervormde Gemeente Katwijk onder             vermelding van gift Dabar.

        Uw gift is aftrekbaar want de Hervormde         Gemeente Katwijk aan zee is een ANBI.

 

 

"Want bij U is de bron des levens, in uw licht zien wij het licht"  Ps 36:10

Links de Cor-ner en rechts Het AnkerLinks de Cor-ner en rechts Het AnkerDe Campings

De beide campings , Molecaten Park Noordduinen en Camping De Zuidduinen liggen aan de rand van Katwijk aan zee. 

Noordduinen ligt ten noorden van Katwijk achter de duinen, tegen een woonwijk aan. Het strand is op loopafstand. De Zuidduinen ligt ten zuiden van Katwijken en ligt midden in de duinen. Het strand is hier op 500m lopen te bereiken.

De BoeiDe BoeiDe gebouwen

Op Noord staat het gebouw "De Boei". Het houten gebouw heeft op de westzijde een afgesloten eetkeuken en een afgesloten zithoek. Op de oostzijde zijn de slaapkamers, 4 in totaal, met elk 1 stapelbed en opbergruimte. De bedden zijn voorzien van goede matrassen. Op 10 meter afstand bevindt zich het sanitair gebouw van de camping. Tussen de slaapkamers en de keuken/zithoek bevindt zich de activiteitenzaal. De zaal is voorzien van tafels, stoelen, sport- en spel benodigheden, kastruimte, beamer, radio- cd speler, enz. 

Op Zuid staan twee gebouwen, "De Corner" en "Het Anker". Ook deze gebouwen zijn van hout. "De Cor-ner" , vernoemd naar een oud-commissielid, bestaat uit een zithoek, kleine keuken, kastruimte, 2 slaapkamers met 1 stapelbed en 1 slaapkamer met 2 stapelbedden. Ook hier zijn de bedden voorzien van goede matrassen. Het gezamenlijk eten gebeurt doorgaans in het gebouw "Het Anker". Op 10 meter afstand bevindt zich het sanitairgebouw naast "Het Anker", tegenover de receptie. "Het Anker" is het actviteitengebouw, voorzien van tafels, stoelen, sport- en spel benodigheden, kastruimte, beamer, radio-cd speler enz.

Als je van onze activiteiten op de hoogte wilt blijven Like en Volg ons dan op Facebook. Daar vindt u ook de meest recente foto's van het Dabar werk in Katwijk. 

Klik hier.