U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dit jaar ook meedoen in een Team 

Wil je wat anders in de zomer, omgaan met kinderen en tieners. Wil jij hun vertellen over Jezus en in gesprek gaan tijdens sport en spel. Bekijk dan deze website of ga naar de Facebook pagina van Dabar Camping-werk Katwijk.

      Steun ons financieel

        Het evangelisatiewerk op de campings is         heel dankbaar werk omdat je het ware         geloof mag voorleven en vertellen aan de         campinggasten. Veel kinderen hebben nog         nooit van onze God gehoord en dat mogen         we niet zo laten.

        Wij hebben een Bijbelse opdracht gekregen         om te evangeliseren.

        Maar het evangeliseren is niet gratis. We         onderhouden drie gebouwen op de twee              campings, we kopen evangelisatie-         materiaal, er is een bijdrage naar IZB voor         de  Dabaristen en we zorgen dat de         Dabaristen zes weken kunnen eten en         drinken. In 2019 waren er 31 Dabaristen         actief in Katwijk. Dit zijn zomaar een         aantal kostenposten.

        De totale kosten voor het campingwerk in         2019 waren €8.269,60. In 2018 was         dat €9.154,13. 

        Ons werk is alleen mogelijk door giften.         Steun ons daarom en maak uw gift over         naar rekening: NL21-RAB0-0337-4211-61               tnv. Hervormde Gemeente Katwijk onder             vermelding van gift Dabar.

        Uw gift is aftrekbaar want de Hervormde         Gemeente Katwijk aan zee is een ANBI.

 

Jubileum: 60 Jaar

In 2019 mochten we vieren dat we al 60 jaar actief zijn met evengelisatiewerk voor de toeristen in Katwijk, met name op beide campings.

Op 1 September was er een speciale dienst op Camping Noordduinen waarin we stil stonden bij dat jubileum.  Voorganger was Ds. J.Geene, predikant te Katwijk, had een mooie preek over Paulus en diens eerste brief aan Korinthe.

Wij mogen onze Heer danken dat Hij al 60 jaar heeft voorzien.  

 

 

 

"Want bij U is de bron des levens, in uw licht zien wij het licht"  Ps 36:10

Links de Cor-ner en rechts Het AnkerLinks de Cor-ner en rechts Het AnkerDe Campings

De beide campings , Molecaten Park Noordduinen en Camping De Zuidduinen liggen aan de rand van Katwijk aan zee. 

Noordduinen ligt ten noorden van Katwijk achter de duinen, tegen een woonwijk aan. Het strand is op loopafstand. De Zuidduinen ligt ten zuiden van Katwijken en ligt midden in de duinen. Het strand is hier op 500m lopen te bereiken.

De BoeiDe BoeiDe gebouwen

Op Noord staat het gebouw "De Boei". Het houten gebouw heeft op de westzijde een afgesloten eetkeuken en een afgesloten zithoek. Op de oostzijde zijn de slaapkamers, 4 in totaal, met elk 1 stapelbed en opbergruimte. De bedden zijn voorzien van goede matrassen. Op 10 meter afstand bevindt zich het sanitair gebouw van de camping. Tussen de slaapkamers en de keuken/zithoek bevindt zich de activiteitenzaal. De zaal is voorzien van tafels, stoelen, sport- en spel benodigheden, kastruimte, beamer, radio- cd speler, enz. 

Op Zuid staan twee gebouwen, "De Corner" en "Het Anker". Ook deze gebouwen zijn van hout. "De Cor-ner" , vernoemd naar een oud-commissielid, bestaat uit een zithoek, kleine keuken, kastruimte, 2 slaapkamers met 1 stapelbed en 1 slaapkamer met 2 stapelbedden. Ook hier zijn de bedden voorzien van goede matrassen. Het gezamenlijk eten gebeurt doorgaans in het gebouw "Het Anker". Op 10 meter afstand bevindt zich het sanitairgebouw naast "Het Anker", tegenover de receptie. "Het Anker" is het actviteitengebouw, voorzien van tafels, stoelen, sport- en spel benodigheden, kastruimte, beamer, radio-cd speler enz.

Als je van onze activiteiten op de hoogte wilt blijven Like en Volg ons dan op Facebook. Daar vindt u ook de meest recente foto's van het Dabar werk in Katwijk. 

Klik hier.