U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Geen campingdiensten op camping Noordduinen en aangepaste  zomeravondzang.

Wegens de uitbraak van het Covid-19 virus kunnen de twee Pinksterdiensten helaas niet doorgaan. Daarnaast zijn ook alle campingdiensten op camping de Noord-duinen geannuleerd.

Omdat we op camping de Noordduinen niet aan de Covid-19 richtlijnen van het RIVM kunnen voldoen is besloten om daar dit jaar geen Dabaristen te ontvangen en alle activiteiten inclusief de kerkdiensten te annuleren.

Er zullen in plaats daarvan vanuit de Hervormde Gemeente Katwijk aan zee camping pastors aanwezig zijn. Op dit moment werken wij hard om daarvoor een rooster te maken. Wij houden u op de hoogte. Op deze manier willen wij toch het evangelie dichtbij de campinggasten brengen.

Ook de zomeravondzang zal in verband met de uitbraak van het Covid-19 virus niet doorgaan in 2020. 

In plaats daarvan organiseren wij op de woensdagavond een uitzending met opnames welke in voorgaande jaren zijn gemaakt. Deze zijn te beluisteren via de site van de Hervormde gemeente Katwijk aan Zee, blokje zomeravondzang.

Op camping de Zuidduinen kunnen wij wel aan de richtlijnen van het RIVM voldoen en daar zullen de diensten gelukkig doorgaan. Er is besloten om niet te zingen tijdens de diensten.

Dit jaar ook meedoen in een Team 

Wil je wat anders in de zomer, omgaan met kinderen en tieners. Wil jij hun vertellen over Jezus en in gesprek gaan tijdens sport en spel. Bekijk dan deze website of ga naar de Facebook pagina van Dabar Camping-werk Katwijk.

      Steun ons financieel

        Het evangelisatiewerk op de campings is         heel dankbaar werk omdat je het ware         geloof mag voorleven en vertellen aan de         campinggasten. Veel kinderen hebben nog         nooit van onze God gehoord en dat mogen         we niet zo laten.

        Wij hebben een Bijbelse opdracht gekregen         om te evangeliseren.

        Maar het evangeliseren is niet gratis. We         onderhouden drie gebouwen op de twee              campings, we kopen evangelisatie-         materiaal, er is een bijdrage naar IZB voor         de  Dabaristen en we zorgen dat de         Dabaristen zes weken kunnen eten en         drinken. In 2019 waren er 31 Dabaristen         actief in Katwijk. Dit zijn zomaar een         aantal kostenposten.

        De totale kosten voor het campingwerk in         2019 waren €8.269,60. In 2018 was         dat €9.154,13. 

        Ons werk is alleen mogelijk door giften.         Steun ons daarom en maak uw gift over         naar rekening: NL21-RAB0-0337-4211-61               tnv. Hervormde Gemeente Katwijk onder             vermelding van gift Dabar.

        Uw gift is aftrekbaar want de Hervormde         Gemeente Katwijk aan zee is een ANBI.

 

 

"Want bij U is de bron des levens, in uw licht zien wij het licht"  Ps 36:10

Teams 2020

In 2020 zijn er geen teams op camping de Noordduinen vanwege de uitbraak van het Covid-19 virus. In ons gebouw kunnen we niet aan de richtlijnen van het RIVM voldoen.

Voor de Zuid camping hebben wij 4 teamleden per periode nodig om alle geplande activiteiten door te laten gaan. Door de uitbraak van het Covid-19 virus draaien wij niet met de gebruikelijke 8 teamleden per camping. Alleen op deze manier kunnen wij de afstand van 1,5 meter waarborgen. Daardoor zijn ook verschillende activiteiten komen te vervallen.

 

Ook gaan de voorbereidingsweekenden niet door in 2020. Voordat de periode op een van de campings begint komt het team normaal eerst een weekend bij elkaar. Ze zijn te gast op de camping waar ze tijdens de zomer zijn ingedeeld. We noemen dit het voorbereidingsweekend. Het team maakt kennis met elkaar maar zal ook het hele programma van actiteiten voor de periode samenstellen.

UPDATE: 13-05-2020

Wij zijn opzoek naar teamleden

Vanwege de privacy wetgeving geven wij hier niet langer de volledige namen van de teamleden weer. Je kan hier zien hoeveel teamleden er al zijn per team. Dit zijn de aanmeldingen zoals die bij ons bekend zijn. 

 

Periode 1      11 jul - 25 jul 

Noord 1

  

 Zuid 1

 Vacant    Ingevuld                        
 Vacant                             Vacant
 Vacant  

 Vacant

 Vacant

   Vacant
 Vacant    
     
     
     

 VBW  Nader te bepalen

   

                     VBW+ Voorbereidingsweekend    

 

Periode 2      25 juli - 8 aug

Noord 2

  

Zuid 2

 Vacant    Ingevuld                 
 Vacant    Ingevuld
 Vacant                 Ingevuld
 Vacant    Ingevuld
 Vacant    
     
     
     
 VBW Nader te bepalen    

                    VBW = Voorbereidings weekend                      

Periode 3   8 aug - 22 aug

 Noord 3

   

 Zuid 3

 Vacant    Ingevuld                         
 Vacant    Ingevuld
 Vacant         Ingevuld               
 Vacant     Ingevuld
 Vacant    
     
     
     
 VBW nader te bepalen    

                     VBW = voorbereidings weekend 

Dabar is:

  • Activiteiten organiseren
  • De liefde van Jezus laten zien
  • Gezelligheid in je team
  • Gesprekken met tieners
  • Zingen met kinderen
  • Kracht van gebed ervaren

Dabar is: geen vakantie, niet vrijblijvend en hard werken maar heel, heel leuk!! 

Bijbelstudie met pastorale begeleiding

Eén keer per Dabarperiode zal iemand van de pastorale begeleiding met de teams een bijbelstudie houden. In onderling overleg wordt het tijdstip vastgesteld. De teamleider zorgt dat er een afspraak wordt gemaakt. 

De agenda voor de pastorale begeleiding is voor de teams te vinden in De Wegwijzer.

Als je van onze activiteiten op de hoogte wilt blijven Like en Volg ons dan op Facebook. Daar vindt u ook de meest recente foto's van het Dabar werk in Katwijk. 

Klik hier.