U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Geen campingdiensten op camping Noordduinen en aangepaste  zomeravondzang.

Wegens de uitbraak van het Covid-19 virus kunnen de twee Pinksterdiensten helaas niet doorgaan. Daarnaast zijn ook alle campingdiensten op camping de Noord-duinen geannuleerd.

Omdat we op camping de Noordduinen niet aan de Covid-19 richtlijnen van het RIVM kunnen voldoen is besloten om daar dit jaar geen Dabaristen te ontvangen en alle activiteiten inclusief de kerkdiensten te annuleren.

Er zullen in plaats daarvan vanuit de Hervormde Gemeente Katwijk aan zee camping pastors aanwezig zijn. Op dit moment werken wij hard om daarvoor een rooster te maken. Wij houden u op de hoogte. Op deze manier willen wij toch het evangelie dichtbij de campinggasten brengen.

Ook de zomeravondzang zal in verband met de uitbraak van het Covid-19 virus niet doorgaan in 2020. 

In plaats daarvan organiseren wij op de woensdagavond een uitzending met opnames welke in voorgaande jaren zijn gemaakt. Deze zijn te beluisteren via de site van de Hervormde gemeente Katwijk aan Zee, blokje zomeravondzang.

Op camping de Zuidduinen kunnen wij wel aan de richtlijnen van het RIVM voldoen en daar zullen de diensten gelukkig doorgaan. Er is besloten om niet te zingen tijdens de diensten.

Dit jaar ook meedoen in een Team 

Wil je wat anders in de zomer, omgaan met kinderen en tieners. Wil jij hun vertellen over Jezus en in gesprek gaan tijdens sport en spel. Bekijk dan deze website of ga naar de Facebook pagina van Dabar Camping-werk Katwijk.

      Steun ons financieel

        Het evangelisatiewerk op de campings is         heel dankbaar werk omdat je het ware         geloof mag voorleven en vertellen aan de         campinggasten. Veel kinderen hebben nog         nooit van onze God gehoord en dat mogen         we niet zo laten.

        Wij hebben een Bijbelse opdracht gekregen         om te evangeliseren.

        Maar het evangeliseren is niet gratis. We         onderhouden drie gebouwen op de twee              campings, we kopen evangelisatie-         materiaal, er is een bijdrage naar IZB voor         de  Dabaristen en we zorgen dat de         Dabaristen zes weken kunnen eten en         drinken. In 2019 waren er 31 Dabaristen         actief in Katwijk. Dit zijn zomaar een         aantal kostenposten.

        De totale kosten voor het campingwerk in         2019 waren €8.269,60. In 2018 was         dat €9.154,13. 

        Ons werk is alleen mogelijk door giften.         Steun ons daarom en maak uw gift over         naar rekening: NL21-RAB0-0337-4211-61               tnv. Hervormde Gemeente Katwijk onder             vermelding van gift Dabar.

        Uw gift is aftrekbaar want de Hervormde         Gemeente Katwijk aan zee is een ANBI.

 

 

"Want bij U is de bron des levens, in uw licht zien wij het licht"  Ps 36:10

Aangepast programma ivm Covid-19

Wegens de uitbraak van het Covid-19 virus kunnen de twee Pinksterdiensten helaas niet doorgaan. Daarnaast zijn ook alle campingdiensten op camping de Noordduinen geannuleerd.

Omdat we op camping de Noordduinen niet aan de Covid-19 richtlijnen van het RIVM kunnen voldoen is besloten om daar dit jaar geen Dabaristen te ontvangen en alle activiteiten inclusief de kerkdiensten te annuleren.

Er zullen in plaats daarvan vanuit de Hervormde Gemeente Katwijk aan zee camping pastors aanwezig zijn. Op dit moment werken wij hard om daarvoor een rooster te maken. Wij houden u op de hoogte.

Op camping de Zuidduinen gaan de diensten wel door. Er is besloten om tijdens de diensten niet te zingen. Uit onderzoek is gebleken dat zingen in gesloten ruimtes de verspreiding van het virus bevordert.

 

Campingkerkdiensten

Tijdens het hele Dabar-seizoen zijn er erediensten op de campings in Katwijk aan zee. We mogen dit al doen sinds 1959.

Tijdens de campingdiensten wordt het Woord van God op een begrijpelijke manier uitgelegd. De bezoekers van de diensten zijn, naast de mensen al naar de kerk gaan, ook mensen die dat juist helemaal niet doen. Dan is het geweldig mooi om te zien dat de Heilige Geest de harten opent en de weg van onze Heer zichtbaar maakt.

De voorgangers zijn dominees en sprekers uit verschillende stromingen binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Er wordt gezongen uit de liedbundel: Op Toonhoogte. Daarin vinden we een brede traditie van liederen van vroeger en nu. De muzikale begeleiding is in handen van een toetsenist of er wordt een ander instrument gebruikt.

Het Dabarteam zal ook taken verrichten zoals de collecte. Maar ze heten u ook welkom bij binnenkomst en zorgen voor koffie en thee na afloop. Op de eerste zondag van hun periode zullen ze zich aan u voorstellen voorafgaand aan de dienst.

Een campingdienst duurt een uurtje maar na de koffie en thee zingen we nog een aantal liederen met elkaar.

De diensten zijn voor iedereen, u hoeft dus niet perse een gast op de camping te zijn. Wij hopen u snel te zien. Hieronder vindt u de agenda voor het hele seizoen.

 

De Noordduinen 2020

DATUM     AANVANG      SPREKER     BEGELEIDING    
 31 mei  10.00 uur    
 12 jul.  19.30 uur           
 19 jul.  19.30 uur    
 26 jul.  19.30 uur       
 02 aug.  19.30 uur    
 09 aug.  19.30 uur    
 16 aug.  19.30 uur    
 23 aug.  19.30 uur  
 

2

De Zuidduinen 2020

DATUM     AANVANG      SPREKER     BEGELEIDING    
 31 mei.  19.30 uur    
 12 jul.  19.30 uur  Alex de Vreugd  
 19 jul.  19.30 uur  Ds. F. Rinkema  
 26 jul.  19.30 uur  Ds. J. Nugter   
 02 aug.  19.30 uur  Ds. J. Nugter  
 09 aug.  19.30 uur  Ds. J. Geene       
 16 aug.  19.30 uur  Ds. M. Heikoop  
 23 aug.  19.30 uur   Martin van der Linden      

 

Begeleiding

Wilt u graag meewerken aan de campingkerkdiensten, en bent u bekend met het begeleiding van kerkdiensten en/of zanggroepen/koren, vraag dan verder naar info via de contact pagina. Nooit een kerkdienst begeleidt, maar je zou dit graag willen doen, kom dan eens luisteren en vraag naar de mogelijkheden voor jou. Een mooie gelegenheid om ervaring op te doen.

Sprekers en begeleiding

Voor de sprekers en begeleiding is er een informatieve handout te downloaden, op de downloads pagina..

Als je van onze activiteiten op de hoogte wilt blijven Like en Volg ons dan op Facebook. Daar vindt u ook de meest recente foto's van het Dabar werk in Katwijk. 

Klik hier.