U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dit jaar ook meedoen in een Team 

Wil je wat anders in de zomer, omgaan met kinderen en tieners. Wil jij hun vertellen over Jezus en in gesprek gaan tijdens sport en spel. Bekijk dan deze website of ga naar de Facebook pagina van Dabar Camping-werk Katwijk.

      Steun ons financieel

        Het evangelisatiewerk op de campings is         heel dankbaar werk omdat je het ware         geloof mag voorleven en vertellen aan de         campinggasten. Veel kinderen hebben nog         nooit van onze God gehoord en dat mogen         we niet zo laten.

        Wij hebben een Bijbelse opdracht gekregen         om te evangeliseren.

        Maar het evangeliseren is niet gratis. We         onderhouden drie gebouwen op de twee              campings, we kopen evangelisatie-         materiaal, er is een bijdrage naar IZB voor         de  Dabaristen en we zorgen dat de         Dabaristen zes weken kunnen eten en         drinken. In 2019 waren er 31 Dabaristen         actief in Katwijk. Dit zijn zomaar een         aantal kostenposten.

        De totale kosten voor het campingwerk in         2019 waren €8.269,60. In 2018 was         dat €9.154,13. 

        Ons werk is alleen mogelijk door giften.         Steun ons daarom en maak uw gift over         naar rekening: NL21-RAB0-0337-4211-61               tnv. Hervormde Gemeente Katwijk onder             vermelding van gift Dabar.

        Uw gift is aftrekbaar want de Hervormde         Gemeente Katwijk aan zee is een ANBI.

 

Jubileum: 60 Jaar

In 2019 mochten we vieren dat we al 60 jaar actief zijn met evengelisatiewerk voor de toeristen in Katwijk, met name op beide campings.

Op 1 September was er een speciale dienst op Camping Noordduinen waarin we stil stonden bij dat jubileum.  Voorganger was Ds. J.Geene, predikant te Katwijk, had een mooie preek over Paulus en diens eerste brief aan Korinthe.

Wij mogen onze Heer danken dat Hij al 60 jaar heeft voorzien.  

 

 

 

"Want bij U is de bron des levens, in uw licht zien wij het licht"  Ps 36:10

Campingwerk

Dabar Campingwerk in Katwijk aan Zee

Misschien heeft u er wel eens iets over gehoord: jongeren vanuit het hele land die in de zomermaanden naar de campings van Katwijk aan zee komen om,  helemaal vrijwillig, allerlei activiteiten voor de campinggasten te organiseren. Met de activiteiten wordt het evangelie heel dicht bij de campinggasten gebracht, van jong tot ouder. 

Ook op andere campings in heel Nederland wordt dit mooie werk gedaan en allemaal onder de naam Dabar. Dabar gaat uit van de landelijke organisatie IZB. 

Dabar is het Hebreeuwse woord voor Woord en Daad. Door middel van gesprekken (woord) en recreatieactiviteiten (daden) mogen we de liefde van God laten zien. Elke week wordt er een vol programma georganiseerd door het Dabarteam. 

► Kinderclub 
Hier komen kinderen van 4 tot 12 jaar naar toe om te zingen, te knutselen en te luisteren naar een Bijbelverhaal. 

► Tienerclub 
Op de tienerclub is er ruimte voor ontmoeting, spel en voor het samen nadenken over thema's rondom het geloof. 
► Middag- en avondactiviteieten 
Hierbij gaat het om sport- en spelactiviteiten, zoals levend stratego , een zeskamp en een volleybaltoernooi. Maar ook worden er creatieve activiteiten en filmavonden georganiseerd. 
► Avondsluitingen 
De dag wordt afgesloten met het zingen van liederen, een korte overdenking door een van de teamleden en gebed. 
► Campingkerkdiensten 
Op zondagavond is er een laagdrempelige kerkdienst waaraan ook het Dabarteam een bijdrage levert.

Als je van onze activiteiten op de hoogte wilt blijven Like en Volg ons dan op Facebook. Daar vindt u ook de meest recente foto's van het Dabar werk in Katwijk. 

Klik hier.