U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Geen campingdiensten op camping Noordduinen en aangepaste  zomeravondzang.

Wegens de uitbraak van het Covid-19 virus kunnen de twee Pinksterdiensten helaas niet doorgaan. Daarnaast zijn ook alle campingdiensten op camping de Noord-duinen geannuleerd.

Omdat we op camping de Noordduinen niet aan de Covid-19 richtlijnen van het RIVM kunnen voldoen is besloten om daar dit jaar geen Dabaristen te ontvangen en alle activiteiten inclusief de kerkdiensten te annuleren.

Er zullen in plaats daarvan vanuit de Hervormde Gemeente Katwijk aan zee camping pastors aanwezig zijn. Op dit moment werken wij hard om daarvoor een rooster te maken. Wij houden u op de hoogte. Op deze manier willen wij toch het evangelie dichtbij de campinggasten brengen.

Ook de zomeravondzang zal in verband met de uitbraak van het Covid-19 virus niet doorgaan in 2020. 

In plaats daarvan organiseren wij op de woensdagavond een uitzending met opnames welke in voorgaande jaren zijn gemaakt. Deze zijn te beluisteren via de site van de Hervormde gemeente Katwijk aan Zee, blokje zomeravondzang.

Op camping de Zuidduinen kunnen wij wel aan de richtlijnen van het RIVM voldoen en daar zullen de diensten gelukkig doorgaan. Er is besloten om niet te zingen tijdens de diensten.

Dit jaar ook meedoen in een Team 

Wil je wat anders in de zomer, omgaan met kinderen en tieners. Wil jij hun vertellen over Jezus en in gesprek gaan tijdens sport en spel. Bekijk dan deze website of ga naar de Facebook pagina van Dabar Camping-werk Katwijk.

      Steun ons financieel

        Het evangelisatiewerk op de campings is         heel dankbaar werk omdat je het ware         geloof mag voorleven en vertellen aan de         campinggasten. Veel kinderen hebben nog         nooit van onze God gehoord en dat mogen         we niet zo laten.

        Wij hebben een Bijbelse opdracht gekregen         om te evangeliseren.

        Maar het evangeliseren is niet gratis. We         onderhouden drie gebouwen op de twee              campings, we kopen evangelisatie-         materiaal, er is een bijdrage naar IZB voor         de  Dabaristen en we zorgen dat de         Dabaristen zes weken kunnen eten en         drinken. In 2019 waren er 31 Dabaristen         actief in Katwijk. Dit zijn zomaar een         aantal kostenposten.

        De totale kosten voor het campingwerk in         2019 waren €8.269,60. In 2018 was         dat €9.154,13. 

        Ons werk is alleen mogelijk door giften.         Steun ons daarom en maak uw gift over         naar rekening: NL21-RAB0-0337-4211-61               tnv. Hervormde Gemeente Katwijk onder             vermelding van gift Dabar.

        Uw gift is aftrekbaar want de Hervormde         Gemeente Katwijk aan zee is een ANBI.

 

 

"Want bij U is de bron des levens, in uw licht zien wij het licht"  Ps 36:10

Campingwerk

Dabar Campingwerk in Katwijk aan Zee

Misschien heeft u er wel eens iets over gehoord: jongeren vanuit het hele land die in de zomermaanden naar de campings van Katwijk aan zee komen om,  helemaal vrijwillig, allerlei activiteiten voor de campinggasten te organiseren. Met de activiteiten wordt het evangelie heel dicht bij de campinggasten gebracht, van jong tot ouder. 

Ook op andere campings in heel Nederland wordt dit mooie werk gedaan en allemaal onder de naam Dabar. Dabar gaat uit van de landelijke organisatie IZB. 

Dabar is het Hebreeuwse woord voor Woord en Daad. Door middel van gesprekken (woord) en recreatieactiviteiten (daden) mogen we de liefde van God laten zien. Elke week wordt er een vol programma georganiseerd door het Dabarteam. 

► Kinderclub 
Hier komen kinderen van 4 tot 12 jaar naar toe om te zingen, te knutselen en te luisteren naar een Bijbelverhaal. 

► Tienerclub 
Op de tienerclub is er ruimte voor ontmoeting, spel en voor het samen nadenken over thema's rondom het geloof. 
► Middag- en avondactiviteieten 
Hierbij gaat het om sport- en spelactiviteiten, zoals levend stratego , een zeskamp en een volleybaltoernooi. Maar ook worden er creatieve activiteiten en filmavonden georganiseerd. 
► Avondsluitingen 
De dag wordt afgesloten met het zingen van liederen, een korte overdenking door een van de teamleden en gebed. 
► Campingkerkdiensten 
Op zondagavond is er een laagdrempelige kerkdienst waaraan ook het Dabarteam een bijdrage levert.

Als je van onze activiteiten op de hoogte wilt blijven Like en Volg ons dan op Facebook. Daar vindt u ook de meest recente foto's van het Dabar werk in Katwijk. 

Klik hier.